Gainile ouatoare
26 noiembrie 2021
Tratamentul namolului de grajd folosind tehnologia EM™
25 noiembrie 2021
Show all

Tehnologia EM™ in cresterea vitelor pentru carne

Ca aditiv pentru hrana animalelor
Adăugați 30 grame de EM Bokashi Probiotic pe zi in furaje
Curatenia in adaposturi
1 litru de EM diluat în 50 de litri de apă o dată pe lună și apoi o dată la fiecare 15 zile la o rată de 0,5 litri pe metru pătrat. Se diluează soluția pe care o veți utiliza la pulverizare cu apă fără clor la un procent de 1/10 și presărați 50 de grame EM Bokashi Probiotic pe metru pătrat o dată pe lună. EM Bokashi Probiotic inoculeaza microorganismele benefice EM și absoarbe excesul de umiditate.
Tratarea apei uzate și a lagunei
Adăugați 1 litru de EM Probiotic la 1000 litri de apă uzată o dată pe săptămână. Frecvența administrării poate fi redusă o data cu îmbunătățirea condițiilor.
Procesarea gunoiului de grajd
Așezați un strat de materie organica stabila, cum ar fi rumeguș, coji de orez, tărâțele groase sau reziduale de orez sau de grâu pe podeaua grajdurilor. Adăugați 1 parte carbune și unul (1) kilogram EM Bokashi Probiotic pentru fiecare 10 părți de materie organică. Se amestecă bine și se răspândește uniform pe podeaua hambarului. Repetați acest proces în fiecare lună sau ori de câte ori este necesar. Strângeți aceste straturi și fecalele animale după ce s-au acumulat suficiente. Reduceți umiditatea la 30% adăugând mai multă materie organică. Puneți în groapă sau în saci de îngrășăminte până când compostarea este completă.
Pregătirea pentru hranire
Se amestecă 1 litru de EM, 1 litru de melasă și 100 de litri de apă complet și apoi se pulverizează pe furajele grosiere tăiate 30 de minute înainte de hranire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *