Cinci efecte benefice ale microorganismelor
16 noiembrie 2021
Clasificările solului Dr. Higa
19 noiembrie 2021
Show all

90% din corpul tău sunt microorganisme

O carte intitulată, „10% uman” de Alanna Collin, a fost tradusă în japoneză sub titlul „90% din corpul tău este format din microorganisme” și publicată de Kawade Shobo Shinsha la sfârșitul lunii august a acestui an. În carte, autorul scrie:

Ești doar 10% uman. Pentru fiecare dintre celulele care alcătuiesc vasul pe care îl numiți corpul dvs., există nouă celule impostor. Nu sunteți doar carne și sânge, mușchi și os, creier și piele, ci și bacterii și ciuperci. Ești mai mult „ei” decât ești „tu”. Intestinul tău singur găzduiește 100 de trilioane dintre ele, ca un recif de corali care crește pe fundul mării accidentate care este intestinul tău. Aproximativ 4.000 de specii diferite își gasesc adapost, amplasate printre falduri care conferă colonului tău lung de 1,5 metri suprafața unui pat dublu. De-a lungul vieții, veți gazdui microorganisme cu greutăți echivalente cu cinci elefanți africani. Pielea ta este plina cu ele. Există mai multe pe vârful degetelor tale decât sunt oameni în Marea Britanie … Împreună, microorganismele care trăiesc pe corpul uman conțin 4,4 milioane de gene – acesta este microbiomul: genomurile colective ale microbiotei. Aceste gene colaborează la conducerea corpurilor noastre impreuna cu cele 21.000 de gene umane. După această cifră, sunteți doar o jumătate de procent uman.

Desigur, un citat lung, dar ideea este că corpul uman este susținut de un ecosistem extraordinar de microorganisme.Din a doua jumătate a secolului XX până în prezent, autismul, diferite alergii și boli intratabile au apărut mai frecvent. Alanna Collin concluzionează că ecosistemul microbian sănătos a fost compromis din cauza utilizării zilnice a substanțelor chimice , inclusiv dezinfectantii, antibioticele etc.

Această carte adună o mulțime de dovezi convingătoare și le rezumă fără a lăsa loc de obiecție. Ei spun că creșterea bolilor incurabile se datorează daunelor cauzate microorganismelor care susțin toată existența pe Pământ, dar soluțiile la acestea sunt următoarele:

1. Opriți utilizarea excesivă a substanțelor sintetizate chimic, cum ar fi dezinfectanții și detergenții, din cauza preocupării excesive pentru igienă.

2. Opriți utilizarea excesivă a antibioticelor, insecticidelor și substanțelor chimice utilizate în sterilizare.

3. Asigurați-vă că microbiomul din intestin devine benefic, luând suficiente fibre vegetale pentru a servi ca substrat pentru bacterii bune (sursă de hrană).

4. Dacă totuși nu puteți rezolva problema, transplantați scaunul unei persoane care are o microbiotă sănătoasă.Suntem ferm convinși că, dacă aceste patru puncte vor fi puse în practică, majoritatea bolilor vor fi rezolvate.

Cu siguranță este adevărat că factorii declanșatori ai bolilor includ diverse stresuri, unde electromagnetice, radiații (inclusiv expunerea medicală), poluarea aerului și poluarea apei, precum și problemele legate de agricultura modernă care necesită structural îngrășăminte și substanțe chimice agricole, precum și sisteme neloiale în o societate excesiv de competitivă și chiar aspecte ale personalității umane individuale.

Această carte introduce, de asemenea, faptul că microorganismele funcționează complementar cu gene care nu funcționează suficient și că microorganismele susțin diverse funcții dincolo de limitele genelor umane. Pentru absolutiștii ADN (gene), este o teorie care nu trebuie tolerată, dar este deja clar cine este câștigătorul. Fizicienii clasici resping argumentul meu că microorganismele fac undele electromagnetice inofensive sau elimină radioactivitatea. Cu toate acestea, funcția ultra super-microorganismelor , inclusiv transformarea atomică de către microorganisme etc., a devenit clară, lucru care depășește cu mult conținutul acestei cărți. Au început să apară unele cărți care încearcă să utilizeze mecanica cuantică pentru a explica fenomene atât de diverse și au apărut și rezultate experimentale care demonstrează principiul homeopatiei. Adică, energia vibrațională se aplică apei, se adaugă substanțe și microorganisme, apoi se diluează treptat, până la un nivel în care nu există astfel de substanțe sau microorganisme, cu toate acestea proprietățile undei rămân și acestea funcționează în reproducerea substanțelor și microorganismelor. Există nenumărate tipuri de enzime, iar diferitele fenomene care apar pe Pământ pot fi fie cerești, fie infernale, în funcție de enzimele produse de microorganisme. Cu alte cuvinte, enzimele produse de bacteriile bune și enzimele produse de bacteriile rele se luptă între ele.

Dacă această carte „90% din corpul tău este formata din microorganisme” este luată ca cea mai importantă bază pentru înțelegerea microorganismelor și aplicarea EM este dezvoltată în continuare din această perspectivă, majoritatea bolilor vor dispărea și este de la sine înțeles că siguranța, confortul, costul redus, ciclu virtuos de înaltă calitate, soluții durabile pot fi realizate în toate domeniile, inclusiv finanțele națiunii.

Sursa:https://emrojapan.com/living/110

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *